loading

Céginformáció

Társaságunkat 2009-ben – több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött - azzal a céllal hoztuk létre, hogy a gépjármű, az autózás által nyújtott élményeket és lehetőségeket ügyfeleink minél szélesebb körének elérhető közelségbe hozzuk.

2009-től 2014-ig a Chevrolet márka kiemelkedő piaci képviselőjeként, majd 2014-től a Mitsubishi, Subaru és Ssangyong márkák „nagyköveteként” törekszünk ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére. Elkötelezettségünk és ügyfélközpontúságunk eredményeképpen 2015 után, 2016-ban is - Önökkel közösen - elnyertük az Év Márkakereskedője díját, mindhárom forgalmazott márkánk esetében.

2017-ben tovább bővítettük tevékenységünket. Immáron az Opel márka elhivatott képviselőjeként is, határozott célunk, hogy személyre szabott lehetőségeket biztosítva, kiemelkedő minőségű gépjárműveket és szolgáltatásokat kínáljunk.

Kiemelt feladatunknak tekintjük továbbá, ügyfeleink gépjárműveinek gyors, pontos, szakszerű javítását, karbantartását, - biztosítva ezzel partnereink kényelmes és biztonságos autózását - legyen szó bármely típusról.

Társaságunk egyértelmű célja, optimális gazdálkodás mellett ügyfeleink minél szélesebb körét, versenyképes áron, de az elvárhatónál magasabb színvonalon kiszolgálni.

Ami Önnek fontos, az nekünk is!