loading
 

Az olajcserét gépjárművén Opel márkakereskedőnél végeztesse el, mert az olajcsere:

• meghosszabbíthatja a motor élettartamát,

• csökkentheti a károsanyag kibocsátást,

• az üzemanyag-fogyasztást is mérsékelheti

Emellett pedig az olajcsere fontos szerepet játszik Opelje teljesítményében. Függetlenül attól, hogy olajcserére, fékbetét cserére vagy éves karbantartásra van szüksége, az Opel országos márkaszerviz hálózata egész évben rendelkezésére áll:

• Opel gyári technológia

• eredeti Opel alkatrészek

• a munkadíjat az ár tartalmazza

• szerviz szolgálatások elérhető áron

 

Olajcserére van szüksége? Ne hagyja ki a következő ajánlatot:

Szerviz 4+ olajcsere szolgáltatás akár 10 990 Ft-ért*

(GM 10W40 motorolaj, olajszűrő),

például az Astra G .: X14XE modell esetében

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

 

Már regisztrált myOpel felhasználó? Ha igen, jelentkezzen be a myOpel.hu oldalra, hogy megtekinthesse személyes ajánlatait.

Még nem regisztrált?  Lépjen be a myOpel világába! A myOpel segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti járművét  és a szerviz szolgálatásokat valamint , élvezheti a személyre szabott ajánlatokat, hozzáférhetz az OnStar szolgáltatásaihoz, szerviz időpontot egyeztethet az Ön által kiválasztott márkaszervizben.

 

Jelentkezzen be online

 

* AZ AJÁNLAT 4 ÉVESNÉL RÉGEBBI, A PROGRAMBAN RÉSZT VEVŐ AUTÓKRA VONATKOZIK. Az árak ajánlott fogyasztó árak. A megadott árak évjárat, modell, motor típus és felszereltség szerint eltérhetnek, ezért kérjük, hogy konkrét árajánlatért és részletes információkért, forduljon a programban részt vevő Opel Márkaszervizekhez! A program 2014. október 4-től visszavonásig érvényes a részt vevő 

Opel Márkaszervizekben. A program érvényességi köre kizárólag a www.myOpel.hu weboldalon megjelölt akciós szervizműveletekre terjed ki. A programban meghirdetett akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az Opel Southeast Europe Kft. és a programban részt vevő Opel Márkaszervizek fenntartják a jogot, hogy bármikor módosítsák vagy visszavonják a programot.

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo 
Ugrás az oldal tetejére