loading


Karosszéria javítás

 

Az autójának összetörése bármilyen kicsi is legyen a kár, mindig egy nagyon macerás és kényelmetlen helyzet. Cégünk ezért elintézi Ön helyett az összes papírmunkát, plusz költség felszámolása nélkül. A lehető legjobb szolgáltatást biztosítja önnek. Autója így újra a régi fényében tündökölhet.

Karosszériás műhelyünk a legmodernebb technológiával szereltük fel, mert úgy gondoljuk, hogy a minőségi munkához elengedhetetlen a korszerű technológia használata. Szakembereink több mint 20 év tapasztalattal, nagy teljesítményű lámpákkal és sas szemükkel felvértezve nyújtják a maximumot.

A legkisebb koccanástól az egészen súlyos sérüléseken át bármilyen javítást márkától és típustól függetlenül elvégzünk.

Speciális színkeverő műhelyünkben bármilyen autószint kitudunk keverni. Autója fényezése a gyárival tökéletesen megegyező lesz. Nem csak szín, hanem tartósság és minőség szempontjából is.

 

Karosszéria alkatrészeket (egyedi nem biztosító megbízás alapján) az Ön igényeinek megfelelően eredetit, utángyártottat vagy bontottat építünk be. Casco biztosítás vagy kötelező gépjármű felelőség biztosítás (KGFB) esetén a karambolos gépjárművekbe a kárfelvételi jegyzőkönyv alapján a biztosítóval egyeztetett alkatrészek kerülnek beépítésre.

 


 
 
Autófényezés
Cégünk a legmodernebb eszközöket alkalmazza, illetve szakértői, precíz munkát végez.
a papirmunkát kollegáink megcsinálják ön helyett megbízhatóan, kedvesen, gyorsan. Önnek csak időpontot kell foglalnia.Biztosítási ügyintézés

Kérdése merült fel ? 
Hívjon minket ezen a számon: +36 1 770 7080

Időpontot foglalhat akár online is.

Online bejelentkezés

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
promo 
Ugrás az oldal tetejére