loading

Opel Vivaro változatok.

A minden részletében alaposan átgondolt Opel Vivaro kategóriájában vezető gazdaságosságot, csekély károsanyag-kibocsátást és mérnöki precizitást nyújt. Teljes körű kínálata felöleli többek között a zárt furgon, a személyszállító furgon és a padlólemezes alváz változatokat. Szinte minden felhasználási igényre létezik egy Opel Vivaro – minden változat sokoldalú és rugalmas, bármilyen helyzetben.

Opel Vivaro – Zárt furgon

Zárt furgon

A kivételes minőség, a kétféle hosszúság (L1, L2) és a kétféle magasság (H1, H2), a többféle teljesítmény- és konfigurációs lehetőség révén az Opel Vivaro zárt furgon új mércéket állít fel. Még soha nem volt jobb a hozzáférhetőség, a rakodhatóság, az üzleti funkció és az üzemeltetési gazdaságosság. Tökéletes furgonja készen áll, és csak arra vár, hogy Ön az igényeihez igazítsa. A Sortimo vagy Bott tartórendszerekkel tovább fejleszthet a belső tárolási lehetőségeken.

Kiemelt ajánlatunk részeként:

 • Légkondicionáló

Az alapfelszereltség tartalma többek között:

 • R16 rádió Bluetooth®-kapcsolattal és USB-csatlakozóval
 • Elektromosan állítható, fűthető oldalsó tükrök
 • Hat irányban állítható vezetőülés kartámasszal és deréktámasszal
 • 12 V-os csatlakozóaljzat a raktérben
 • Külsőhőmérséklet-kijelző
 • Nagy kesztyűtartó fedéllel
 • Keréksapkák

Sortimo Simpleco

A Simpleco tartórendszer a vezetőoldalra és az utasoldalra is felszerelhető. Tartós, ugyanakkor könnyű anyagokból készül, és lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, miként rendezi el tálcáit és tárolóit. Rögzítőpántok és kampók, polctálcák és elválasztók tartoznak hozzá. Az utasoldali változat 4 speciális dobozzal rendelkezik.

A Sortimo Simpleco és a Globelyst visszafordítható átalakítást képviselő kiegészítő eszközök, amelyeket a Sortimo International GmbH ("Sortimo") szerel fel és támogat. Az Adam Opel AG nem nyújt semmiféle garanciát a csomag semmilyen részére, és nem felelős a minőségükért. Speciális pótalkatrészek a Sortimótól rendelhetők. A tartórendszer csökkenti az alapjármű által szállítható hasznos teher mértékét.

Bott Craftsman

Ezek a praktikus, könnyű és erős modulok tökéletesen illenek furgonjába. Polctálcákból és fiókokból állnak, és minden olyan tartozékkal testre szabhatók, amelyre szüksége van szerszámai és eszközei tárolásához.

A Bott Craftsman egy visszafordítható átalakítást képviselő kiegészítő eszköz, amelyet a Bott GmbH & Co. KG ("Bott") szerel fel és támogat. Az Adam Opel AG nem nyújt semmiféle garanciát a csomag semmilyen részére, és nem felelős a minőségükért. Speciális pótalkatrészek a Bott-tól rendelhetők. A tartórendszer csökkenti az alapjármű által szállítható hasznos teher mértékét.

Megjelenés csomag

A zárt furgonhoz kapható; a Megjelenés csomag tartalma:

 • 16 colos acél keréktárcsák teljes méretű dísztárcsával
 • Első és hátsó külső lökhárítók a karosszéria színében
 • Ledes nappali menetfények
 • Connect fekete dombornyomott szövetkárpit
 • Műszerfal Carbon fekete színben
 • Palacktartó
 • Pohártartó
 • Bőrborítású kormánykerék
 • Sebességtartó automatika sebességkorlátozóval
 • Első ködlámpák

Sortimo Globelyst

A végtelenül rugalmas Globelyst rendszer választ ad minden tárolási kérdésre. A nagy szilárdságú acél, a könnyű alumínium és az erős műanyag speciális anyagkombinációja kiváló minőséget biztosít. Furgonja tartóját igényei szerint alakíthatja, dobozokkal, tálcákkal, rögzítőrendszerekkel, illetve védőfallal és padlóval.

A Sortimo Simpleco és a Globelyst visszafordítható átalakítást képviselő kiegészítő eszközök, amelyeket a Sortimo International GmbH ("Sortimo") szerel fel és támogat. Az Adam Opel AG nem nyújt semmiféle garanciát a csomag semmilyen részére, és nem felelős a minőségükért. Speciális pótalkatrészek a Sortimótól rendelhetők. A tartórendszer csökkenti az alapjármű által szállítható hasznos teher mértékét.

Opel Vivaro – Vivaro zárt furgon Irmscher "Tourer" átalakítással

Vivaro zárt furgon Irmscher "Tourer" csomaggal

Látványos, prémiumkategóriájú üzleti mobilitás kivételes minőséggel, eleganciával és kényelemmel. A rendkívül praktikus Vivaro zárt furgon Irmscher "Tourer" csomagja remek és maradandó első benyomást tesz.

Különleges jellemzők többek között:

 • Ajtókárpit: bőr kárpitozású elemek ezüst díszvarrással
 • Műszerfal: bőrborítású központi keret ezüst varrással
 • Sebességváltó kar: bőr ezüst díszvarrással
 • Velúr padlószőnyegek ezüst díszvarrással és „Vivaro” felirattal

Az Irmscher Tourer csomag egy visszafordítható átalakítást képviselő kiegészítő csomag, amelyet az Irmscher Automobilbau GmbH & Co. KG ("Irmscher") szerel fel és támogat. Az Adam Opel AG nem nyújt semmiféle garanciát a csomag semmilyen részére, és nem felelős a minőségükért. Speciális pótalkatrészek az Irmschertől rendelhetők. A csomag csökkenti az alapjármű által szállítható hasznos teher mértékét.

Opel Vivaro – Személyszállító furgon

Személyszállító furgon

Az akár hatszemélyes befogadóképesség, a felszerelés elhelyezésére szolgáló hely és a könnyű hozzáférhetőség a rakományhoz ideális, jövedelmező személyszállító járművé teszi a személyszállító furgont. A zárt furgon továbbfejlesztett ergonómiai, szervezési és infotainment jellemzői a tartós, csúcsminőségű felszereltségi lehetőségekkel lehetővé teszik, hogy Ön pontosan a saját igényeire szabja járművét.

Az egy vagy két oldalsó tolóajtón keresztül könnyű a hátsó ülésekre beszállni, az állítható fejtámlák és a felszereltségi szintek választéka kényelmessé teszi az utazást. A kárpitozott oldalsó elemekben található tároló és a felső világítás minden modellben alapfelszereltség. A felső szegmensben kartámaszos, egyedileg állítható második sori ülések, napellenző és 12 V-os elektromos csatlakozóaljzat könnyíti meg az életet.

Ahogy el is várható, a biztonság elsődleges szempont a személyszállító furgonban, amely minden követelménynek megfelel, beleértve az Opel saját magas követelményeit is.

Kiemelt ajánlatunk részeként:

 • Légkondicionáló

Alap:

A zárt furgon felszereltségén felül az alapszintű felszereltségű személyszállító furgon többek között a következő speciális felszereléseket tartalmazza:

 • Kényelmes második sori üléspad három üléssel
 • Fényerős, mégsem vakító domború mennyezeti lámpa
 • Félmagas kárpitozás a még kellemesebb utazásért

Középszint:

A zárt furgon felszereltségén felül a középszintű felszereltségű személyszállító furgon többek között a következő speciális felszereléseket tartalmazza:

 • Háromüléses, kartámasszal ellátott második sori üléspad
 • A gyermekek maximális biztonsága az ISOFIX rögzítőpontoknak köszönhetően
 • Könnyen hozzáférhető ülés alatti tároló
 • Praktikus, az üléspadra szerelt tárolózseb

Felső szint:

A zárt furgon felszereltségén kívül a felső szintű felszereltségű személyszállító furgon többek között a következő speciális felszereléseket tartalmazza:

 • Egyedileg állítható, kartámasszal felszerelt második sori ülések
 • Tetőkárpitba szerelt hangszórók
 • Kilépőfény a jobb látási viszonyokért
 • Egyedi LED-lámpák a második sorban utazóknak
 • Stílusos rögzített napellenzők a második sorban utazóknak
 • Teljes oldalburkolat, sokoldalú tárolási lehetőségekkel
A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően.

Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

+++) Kifutott járművek / könnyű haszonjárművek: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU alapmodellre vonatkozik. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján), az üzemkész jármű súlyát figyelembe véve, a rendeletben meghatározottak szerint történik. További tartozékok használata és a gyárilag beépített extra felszereltség a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Kizárólag a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, és eltérhetnek a valós vezetési körülmények között elért tényleges üzemanyag-fogyasztástól, amelyet nagymértékben befolyásolhat a vezetési stílus és az üzemeltetési körülmények. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és össztömegét, és csökkentheti a vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel, továbbá 125 kg terheléssel értendők. 2 A H-gáz m3/100 km-ben értendő.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.
promo 
Ugrás az oldal tetejére