loading

AZ ÚJ COMBO CARGO.

A 2019-es Év Kishaszonjárműve. *

Példátlan sokoldalúságával, innovációival, továbbfejlesztett biztonsági rendszereivel és gazdaságos motorjaival az új Combo az az üzleti partner, amelyre várt.

Rendelésfelvételi kampány az Opel Szigetnél, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy látogasson el márkaereskedésünkbe és legyen Öné elsőként Magyarországon az Új Opel Combo Cargo.


Fő jellemzői:

  • 4,4 m3(1) maximális rakodókapacitás 
  • 3440 mm maximális rakodási hossz2 
  • Akár 1000 kg maximális teherbírás nehéz rakomány szállításához3,4 
  • Elegendő hely két Euro raklapnak a raktérben 
  • Multimedia Navi Pro navigációs rendszer nyolccolos érintőképernyővel4 
  • Okos biztonsági rendszerek, többek között automatikus vészfékezés 
  • Számos vezetéstámogató rendszer, többek között sebességtartó5
  • Akár 15 belső tárolórekesz Fűthető kormánykerék és ülések4 
  • Hosszú tengelytávú Combo XL változatban, vagy akár 5 személy szállítására alkalmas duplakabinos furgon változatban is kapható

Lenyűgöző 3090 mm-es maximális rakodási hosszával2 a Cargo kívülről kompakt, de belül rendkívül tágas.

Akár 3,8 m3(1)-es maximális rakterével a Combo elég hellyel rendelkezik minden szállítási igény kielégítéséhez, még a nagy méretű tárgyak is kényelmesen szállíthatók vele.

Árajánlatot kérek

Rendelésfelvételi kampány az Opel Szigetnél, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy látogasson el márkaereskedésünkbe és legyen Öné elsőként Magyarországon az Új Opel Combo Cargo.

További részletekre érdekelnek a modellről

Az 1000 kg-os nagy terhelhetőségnek1,2 köszönhetően nincs olyan rakomány a Combo számára, amellyel ne birkózna meg: ez tökéletes üzleti partnerré teszi.

Alakítsa kedvére a Combo hátulját felfelé nyíló hátsó ajtóval1 vagy hagyományos, aszimmetrikus, ablakokkal ellátott, kétszárnyú hátsó ajtóval a jobb kilátásért. Mindegyiket úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön egyedi igényeinek. 1Külön rendelhető.

A megemelt üléspozíció, a számtalan tárolási lehetőség, az intuitív kezelőszervek és a rendkívüli sokoldalúság teszi igazán egyedülállóvá a Combo okos vezetőfülkéjét.

Teljesítmény és hatékonyság. Alakítsa kedvére Combo Cargóját nagy teljesítményű, hatékony és kiváló menetdinamikájú benzin- és dízelmotorok kínálatával.

Árajánlatot kérek

További részletekre érdekelnek a modellről

Központi telefonszámunk: 06 1 770 7080

1 Akár 3,8 m3 rakodókapacitás a Combóban, vagy 4,4 m3 rakodókapacitás a hosszú tengelytávú Combo XL modellben. ² A raktérhossz akár 3090 mm-es a Combo, és 3440 mm-es a Combo XL esetén. 3 A maximális terhelhetőség 1000 kg a Combo, és 950 kg a Combo XL esetén. 4 Külön rendelhető 5 Alapfelszereltség Dynamic és Enjoy esetén, külön rendelhető Selection esetén.
Ugrás az oldal tetejére